Finansiell info

Båstadtennis och Hotell AB

Båstadtennis & Hotell AB äger och förvaltar fastigheterna i och kring det berömda tennisområdet som ligger ovanför hamnen med vacker utsikt över Laholms-bukten. Vi är också ägare av Båstad Hamn AB och är engagerade i utvecklingen av hamnområdet som rustats upp de senaste åren. 

Kärnan i vårt fastighetsinnehav är Hotel Skansen som är en modern konferensanläggning och lockar gäster året om. Hotellet och tennisstadion fungerar som ett nav i besöksnäringen och genererar betydande intäkter till samhället och handeln i närområdet.

Finansiellt står BTHAB på solid grund. Omsättningen ökar till 117,2 miljoner kronor, främst beroende på att vi nu har fler bolag i gruppen. Koncernens resultat landar på 29,6 mkr efter finansiella poster. Ökningen beror främst på en bytesaffär inom Backahillkoncernen där Backahill AB köpt Lilla Båstad som omfattar Norrvikens trädgårdar, och BTHAB har köpt Hotel Riviera Strand. 
 

Hela årsredovisningen finns att läsa här.

Aktiehandel i Båstadtennis & Hotell AB:

Vid intresse att sälja eller köpa aktier i BTH AB vänligen kontakta Glimstedts Advokatbyrå i Stockholm. Kontaktperson är Jan Litborn och nås på telefon 08 - 566 11 900http://www.glimstedt.se/