Finansiell info

Båstadtennis och Hotell AB

Båstadtennis & Hotell AB äger och förvaltar fastigheterna i och kring det berömda tennisområdet som ligger ovanför hamnen med vacker utsikt över Laholms-bukten. Vi är också ägare av Båstad Hamn AB och är engagerade i utvecklingen av hamnområdet som rustats upp de senaste åren. 

Kärnan i vårt fastighetsinnehav är Hotel Skansen som är en modern konferensanläggning och lockar gäster året om. Hotellet och tennisstadion fungerar som ett nav i besöksnäringen och genererar betydande intäkter till samhället och handeln i närområdet.

Årets omsättning och resultat är förstås starkt påverkade av coronakrisen. Bolaget gör ett negativt resultat för året på minus sex miljoner kronor vilket med hänsyn taget till den situation som hotell- och event-branschen befinner sig i ändå får anses som mer än godkänt. Med hjälp av alla i organisationen har bolaget lyckats ta sig igenom en väldigt tuff period och vi har nu en stor förhoppning att 2021 ska vara året där vi vänder tillbaka till ett mer normalt läge. Balansomslutning ligger på knappt 770 miljoner kronor och bolaget har en synlig soliditet på 39 procent. 
 

Hela årsredovisningen finns att läsa här.

Aktiehandel i Båstadtennis & Hotell AB:

Vid intresse att sälja eller köpa aktier i BTH AB vänligen kontakta Glimstedts Advokatbyrå i Stockholm. Kontaktperson är Jan Litborn och nås på telefon 08 - 566 11 900http://www.glimstedt.se/