Finansiell info

Båstadtennis och Hotell AB

Båstadtennis & Hotell AB äger och förvaltar fastigheterna i och kring det berömda tennisområdet som ligger ovanför hamnen med vacker utsikt över Laholms-bukten. Vi är också ägare av Båstad Hamn AB och är engagerade i utvecklingen av hamnområdet som rustats upp de senaste åren. 

Kärnan i vårt fastighetsinnehav är Hotel Skansen som är en modern konferensanläggning och lockar gäster året om. Hotellet och tennisstadion fungerar som ett nav i besöksnäringen och genererar betydande intäkter till samhället och handeln i närområdet.

Årets resultat före skatt blev +13,6 miljoner kronor, en klar förbättring  mot vad vi prognostiserade tidigare under året. Balansomslutningen landar på 755 miljoner kronor och soliditeten är 41 procent. Vi har levererat ett mycket fint resultat med tanke på omständigheterna. Det har vi kunnat göra genom att anpassa organisationen efter situationen och genom att agera flexibelt. 
 

Hela årsredovisningen finns att läsa här.

Aktiehandel i Båstadtennis & Hotell AB:

Vid intresse att sälja eller köpa aktier i BTH AB vänligen kontakta Born Advokater i Stockholm. Kontaktperson är Jan Litborn och nås på telefon +46 70 563 88 00http://www.born.se/