Finansiell info

Båstadtennis och Hotell AB

Båstadtennis & Hotell AB äger och förvaltar fastigheterna i och kring det berömda tennisområdet som ligger ovanför hamnen med vacker utsikt över Laholms-bukten. Vi är också ägare av Båstad Hamn AB och är engagerade i utvecklingen av hamnområdet som rustats upp de senaste åren. 

Kärnan i vårt fastighetsinnehav är Hotel Skansen som är en modern konferensanläggning och lockar gäster året om. Hotellet och tennisstadion fungerar som ett nav i besöksnäringen och genererar betydande intäkter till samhället och handeln i närområdet.

Koncernen har per årsskiftet 2016/2017 en balansomslutning på 418.116 mkr. Eget kapital uppgår till 207,8 mkr vilket ger en soliditet på knappt 55%. 

Nettoomsättningen för koncernen 2016 hamnade på 41,6 Mkr. Koncernen fortsätter att i hög takt renovera fastigheterna och investera för framtiden. Detta i kombination med ett bra år för driftsbolagen i respektive bolag ger ett positivt resultat efter finansnetto för året på +13,1 Mkr. 

Hela årsredovisningen finns att läsa här.

 

Aktiehandel i Båstadtennis & Hotell AB:

Vid intresse att sälja eller köpa aktier i BTH AB vänligen kontakta Glimstedts Advokatbyrå i Stockholm. Kontaktperson är Jan Litborn och nås på telefon 08 - 566 11 900http://www.glimstedt.se/